Om GreenBio

Green-Leaf-Collective-GLC1.gifHvem er vi?

GreenBio producerer haveprodukter til engrosmarkedet.
Fra gødning og muld, til kompost og jord.

Vi producerer og leverer hver år over 5000 tons muld, jord og andre haveprodukter til detailkæder, webshops og andre forhandlere i hele landet. En stor del af vores produkter bliver leveret gennem dropshipping - dvs. direkte fra os til dine kunder. Med fuld kontrol over både kvalitet, pris og levering, og med mange års erfaring, er vi en stærk engrospartner inden for jord- og haveprodukter.

Krav vi stiller til vores råvarer for at sikre bæredygtighed:

- Vi kender råvarernes oprindelse så vi kan sikre at de er giftfrie, uden kunstgødning mm.
- Vi anvender rene overskudsprodukter, som vi sørger for bliver genbrugt
- Vi fravælger råvarer, som ikke kan produceres bæredygtigt, eksempelvis spagnum

 

Havemuld - en betroet opgave

Produktion af havemuld og havegødning er en betroet opgave. Den muld du spreder og lægger i din egen have og dyrker dine grøntsager og køkkenurter i skal være i orden. Den skal være giftfri, uden kunstgødning eller andre ukendte indholdsstoffer. Kun på den måde kan du trygt lade dine børn lege på græsplænen og sætte dine hjemmedyrkede grøntsager på bordet. Samtidig skal dine haveprodukter være produceret med tanke og vægt lagt på bæredygtighed

Rene råvarer - valg og fravalg
Hos GreenBio stiller vi krav til bæredygtighed, som medfølger klare valg og fravalg af de enkelte råvarer, som indgår i vores muld- og gødningsprodukter. Vi søger efter lokale råvarer og efter rene restprodukter og overskudsvarer af høj kvalitet som vi kan genbruge. Vi fravælger nu helt brugen af eksempelvis spagnum i vores produktblandinger da udvindingen af spagnum fra højmoser ikke er forenelig med vores tanker om bæredygtighed.

Bæredygtige råvarer - gode eller endnu bedre
Heldigvis betyder fravalg af bestemte råvarer ikke, at vi behøver at gå på kompromis med kvaliteten i vores produkter. Ved at eksperimentere og afprøve vores egne alternativer som parkkompost, fibergødning, nåletræskompost og andre bæredygtige råvarer kan vi producere muld- og gødningsprodukter af en tilsvarende eller ofte endnu bedre kvalitet for vores havekunder.

Ønsker du at sælge muld, jord eller gødning gennem din webshop eller detailbutik, så kontakt os og hør hvordan vi kan hjælpe.

Se produktudvalg
Kontakt GreenBio

 

Høj kvalitet

Vi producerer og leverer jordprodukter, og sætter en ære i at have den bedst mulige kvalitet. Kontakt os gerne for mere information.

Stor erfaring

GreenBio har over 10 års erfaring i produktion og salg af jord og haveprodukter i Danmark. Det kommer dig til gode.

Hurtig og fleksibel

Vi leverer hver måned næsten 500 tons jord og havematerialer ud til kunder i hele landet. Hurtigt og fleksibelt.